Els productes ecològics per la neteja sí que són efectius

Els productes ecològics per la neteja sí que són efectius

Els productes ecològics per la neteja sí que són efectius 1920 1440 Neteges Bages

A Neteges Bages sempre hem pensat que és important triar productes de neteja ecològics a l’hora de fer dur a terme les tasques de neteja, perquè amb aquesta tria, col·laborem amb la cura del planeta i vetllem per la salut de les persones que treballen amb nosaltres i també pels nostres usuaris.

Per això, per a realitzar els nostres serveis de neteja comptem amb una gran varietat de productes biodegradables i ecològics amb els quals, a més a més de garantir una neteja profunda minimitzem l’impacte mediambiental que la nostra activitat pugui provocar.

Neteja responsable amb productes biodegradables

Sovint hem sentit dir que els productes ecològics no són prou efectius o bé, que són molt cars respecte als altres productes de neteja fabricats amb components químics. Però això està molt allunyat de la realitat, per això amb aquest article pretenem desmuntar velles creences i explicar-vos quins són els beneficis i els avantatges de fer servir productes de neteja ecològics a l’hora de fer les tasques de neteja.

Neteja bé i cuida el planeta.

Aconseguir una neteja efectiva i respectar el medi ambient és una acció totalment compatible. Aquest, és un fet que dia a dia augmenta, ja que la sensibilitat de les persones respecte al medi ambient augmenta.

Malgrat tot, encara existeixen certes reticències respecte a l’eficiència dels productes de neteja ecològics a l’hora de netejar espais o bé superfícies amb molta brutícia, per això des de Neteges Bages us volem explicar que es pot netejar i higienitzar en profunditat qualsevol superfície fent ús de productes respectuosos amb el planeta. Vegem alguns avantatges.

Beneficis a l’hora d’utilitzar productes de neteja ecològics.

A Neteges Bages, a més a més de dur a terme la neteja professional de qualsevol sector industrial i de serveis, també treballem per a garantir un ambient segur on la salut de les persones no es vegi afectada.

Els productes de neteja ecològics presenten molts avantatges respecte als tradicionals, per exemple:

 • Alhora de netejar, també es protegeix la salut de les persones, ja que els productes biodegradables no contenen agents químics que perjudiquen les persones.
 • A diferència dels productes tradicionals de neteja, els ecològics no generen residus que afectin el nostre ecosistema.
 • Normalment i en consonància amb la filosofia dels fabricants dels productes ecològics, l’embalatge amb què es presenten acostumen a ser reciclables, per tant, es generen menys residus.
 • En el moment que una empresa opta pels productes de neteja ecològics, està apostant per la seguretat en el treball, ja que hi ha una millora evident de la qualitat de vida de les persones que fan feina a l’empresa.
 • Els productes de neteja ecològica amb dosificador no tenen un efecte contaminant en l’aigua, perquè s’elaboren amb compostos que poden ser metabolitzats per les bacteris que es troben a l’aigua.
 • Els productes de neteja naturals són igual d’efectius que els productes tradicionals. Els agents desinfectants i els compostos amb què s’elaboren, compleixen amb les mateixes funcions sense que aquests siguin potencialment perillosos per les persones que els usen.

Neteges Bages - Productes Ecològics

Com es fabriquen els detergents i altres productes de neteja ecològics i biodegradables?

No és fàcil obtenir la certificació d’un producte de neteja ecològic, paradoxalment, per aconseguir-la, els productes en qüestió, abans han de ser sotmesos a un procés de control molt més estricte que els productes de neteja tradicionals.

Els productes de neteja naturals han de complir amb les següents característiques:

 • Són lliures de substàncies perilloses o tòxiques per la salut.
 • Són totalment innocus pel medi ambient.
 • Són 100% biodegradables.
 • Els ingredients que s’utilitzen per a la seva elaboració no han de tenir un origen químic.
 • No fan servir animals per testar el producte.

Per saber si estem adquirint un producte ecològic amb total garantia ens podem fixar si a l’etiqueta consta la certificació obligatòria: Ecolabel; es tracta d’un segell amb validesa per al continent europeu, aquesta certificació està reconeguda per la Comissió Europea i diferència tots els productes que compleixen amb els estàndards més alts pel que fa a la cura ambiental.

Tot un món de productes naturals.

En primer terme, voldríem fer un aclariment pel que fa al concepte biodegradable, ja que amb el seu ús recurrent el valor i el significat d’aquesta paraula s’ha diluït una mica.

Utilitzar un producte biodegradable no implica necessàriament que s’hagi de formular només amb substàncies naturals, vol dir que aquest es degrada de forma natural a l’hora d’abocar-lo.

Actualment, al mercat pots trobar una gran varietat de productes naturals que et permetin fer una neteja eficaç i segura tant de casa com professional.

Els productes de neteja naturals han de complir totes les propietats dels tradicionals, és a dir, han d’eliminar bé el greix i les taques amb la mateixa eficiència dels productes de neteja que contenen elements químics.

A Neteges Bages apostem pels productes de neteja biodegradables i ecològics professionals.

A Neteges Bages garantim que els nostres serveis de neteja són segurs, efectius i responsables amb el medi ambient.

Existeixen productes de neteja de productes de neteja ecològics exclusius per a ús professional que són súpereficients i que cobreixen les necessitats de la indústria, l’hostaleria, el sector clínic, la indústria alimentària…

A més a més, a Neteges Bages tenim molt en compte que cap producte dels que utilitzem estan testats amb animals i que no contenen components cancerígens, mutàgens o teratogènic. Ens assegurem que tots els nostres productes porten l’etiqueta Ecolabel.

Perquè depèn de tots que la salut del nostre planeta millori, n’hi ha prou amb petites accions per a preservar el nostre entorn, i nosaltres, busquem l’equilibri entre dur a terme els serveis de neteja amb total garantia i que, a més a més, respectar a les persones i al planeta.

Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que hi esteu d'acord.