MEDI AMBIENT

Apliquem el concepte de neteja responsable mitjançant una higienització sostenible i ecològica.

A Neteges Bages estem al corrent de les innovacions tecnològiques que hi ha al mercat i apostem per la substitució dels productes químics a favor de l’ús de productes biològics, sense que per això perdem ni una engruna d’eficiència dels nostres serveis. La nostra intenció és minimitzar en tot moment l’impacte de la nostra activitat en el medi ambient.

Tanmateix, la gestió d’envasos també és un objectiu prioritari, per això a Neteges Bages comptem amb la redacció d’un codi de bones pràctiques la millora de l’entorn i amb totes certificacions mediambientals obligatòries.

Sostenibilitat

Una empresa sostenible cuida l’entorn i treballa per mantenir una relació equilibrada entre el medi ambient i el desenvolupament de l’empresa, però també fomenta sempre la igualtat d’oportunitats en l’espai laboral i en el social.

El sistema de valors basat en la sostenibilitat de Neteges Bages ens ha fet créixer com a empresa, però també ens ha convertit en un referent dins el sector de les empreses de serveis de la comarca.

Codi de Bones Pràctiques mediambientals

1. Millora de la gestió de residus, vessaments i emissions, minimitzant la quantitat a través l’ús de dosificadors.
2. Fomentar l’estalvi energètic i d’aigua.
3. Programació de formacions periòdiques en matèria medi ambiental per a tot el personal de Neteges Bages.
4. Promoure la conscienciació social i el compromís de les persones que treballen amb Neteges Bages amb el medi ambient no només en l’àmbit laboral, sinó en tots els àmbits de la seva vida.
5. Realitzar formacions específiques a tot el personal de l’empresa perquè sàpiga identificar i reciclar en tot moment la totalitat dels residus que es generen en la nostra feina.
7. A Neteges Bages només utilitzem productes de neteja de qualitat i ecològics. Mai farem ús de productes que continguin components classificats amb 440, 440, R42, R45, R46, R48, R50, R53, R59, R60, R61, R63, R64
8. A Neteges Bages fem servir el sistema Agua Pura per dur a terme la neteja dels vidres, aquest sistema ens permet estalviar una important quantitat d’aigua i de també ens permet excloure qualsevol producte químic per netejar una superfície vidriada.

Política de Qualitat

Neteges Bages està certificada segons el Sistema de Gestió de Qualitat que es basa en la norma ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 des de juny de 2014.

A Neteges Bages no escatimem esforços per aconseguir la màxima neteja en els nostres serveis, per això realitzem un control exhaustiu i fem un seguiment complet de cada feina que se’ns encarrega.

La nostra política de qualitat es troba a disposició de tot el personal de l’empresa per tal que el seu compliment es faci efectiu.

Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que hi esteu d'acord.