SOCIAL

Donem sentit a la nostra feina, perquè som molt més que una empresa.

A Neteges Bages som responsables de la gestió dels nostres actius. Treballem pel desenvolupament sostenible de l’empresa, ja sigui en l’àmbit social com en l’econòmic, per això hem elaborat un pla de benestar per als treballadors de l’empresa.

 • Apostem per la integració laboral de les persones amb discapacitat.
 • Entenem que la igualtat de gènere és fonamental i així ho manifestem a totes les persones que formen part directa o indirectament de l’empresa.
 • Respectem al màxim el medi ambient.
 • Realitzem plans de conciliació familiar.
 • Creiem i fomentem el desenvolupament personal i professional donant facilitats per què el personal de Neteges Bages es formi mitjançant de cursos que subvenciona la mateixa empresa.

Empresa integradora

Busquem la Integració de persones amb risc d’exclusió social. Disposem de diferents convenis amb diverses fundacions i entitats que tenen una funció social i humanitària.

El compromís social de NBSOCIAL

Amb l’interès constant de potenciar les oportunitats de les persones amb dificultat laboral, a continuació exposem algunes de les vies mitjançant les quals Neteges Bages vol potenciar les oportunitats laborals de les persones.

 1. Persones acollides a la renda mínima d’inserció PIRMI, segons la resolució dictada pel Departament de Treball.
 2. Compliment de la Llei d’Inserció Social de Minusvalidesa (LISMI) que estableix en matèria d’inserció laboral per a les persones amb discapacitats. Neteges Bages vol seguir augmentant el percentatge actual de treballadors amb més d’un 20% de persones a la seva plantilla amb discapacitat sense cap límit màxim establert.
 3. Col·laborem amb el Centre d’Iniciatives per a l’Ocupació de Manresa (CIO), realitzem plans de formació teòrics i pràctics de tècniques de neteja que faciliten la inserció de les persones que es trobin a l’atur en la mateixa empresa o en altres empreses del sector.
 4. Facilitem la contractació a les persones majors de 45 anys i que ja fa anys que estan a l’atur.
 5. Col·laborem activament amb les oficines d’inserció laboral dels serveis socials dels ajuntaments dels municipis on Neteges Bages actua i ens informem sobre si hi ha persones que necessitin i vulguin treballar amb nosaltres i que pertanyin a col·lectius amb risc d’exclusió social.

Empresa Solidària

Volem realitzar accions solidàries dirigides a les persones més necessitades alhora que volem donar sentit social i solidari a la nostra feina, per això tenim diferents acords amb algunes entitats i organitzacions humanitàries com:

 • Càritas on Neteges Bages forma part del grup d’Empreses amb Cor de l’entitat.
 • Fundació Rosa Oriol, a través d’aquesta fundació contractem a persones amb un alt risc d’exclusió social.
Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que hi esteu d'acord.