Serveis

Integrem serveis.
Som una empresa de facilities services.

Ens adaptem als horaris i a les necessitats dels nostres clients, de manera que el nostre treball no interfereixi en la seva rutina. Utilitzem productes ecològics i, en el cas de necessitar fer servir productes químics, sempre els emprem seguint rigorosament les normatives establertes per l’OMS.

Neteja de vidres

Realitzem tota mena de serveis de neteja de vidres, marcs de finestres i de portes, rètols de comerços, tendals, ja siguin de locals, d’oficines o d’establiments comercials…

Som especialistes en la neteja de grans superfícies envidrades de qualsevol classe d’edifici públic, privat o particular.

Comptem amb tècnics qualificats i amb maquinària específica de primera generació i de plataformes elevadores que ens permeten desenvolupar la nostra feina en edificis de gran alçada.

Neteja d'oficines, edificis, locals, comerços i centres comercials

Adaptem el nostre servei de neteja i de manteniment als horaris i a les necessitats dels nostres clients i duem a terme els nostres treballs amb eficàcia i rapidesa.

Per garantir una comunicació fluida entre l’empresa i els nostres clients, hem creat les figures del Supervisor i la del Responsable de Torn que, a més d’exercir d’interlocutors, comproven que les nostres tasques de neteja s’estiguin desenvolupant d’acord als paràmetres establerts entre empresa i client.

Neteja Industrial

Treballem amb importants empreses de diferents sectors com: càrnies, farineres, alimentàries, d’automoció, siderúrgiques, papereres, arts gràfiques, químiques, farmacèutiques, cosmètiques…

A Neteges Bages seguim protocols de neteja segons les normatives actuals.

Portem a terme diversos sistemes específics de control intern per a cada tipus d’indústria, d’aquesta manera assegurem la qualitat de la nostra feina.

La nostra fita és aconseguir una neteja impecable amb un excel·lent grau d’higiene, màxima eficàcia i celeritat.

Neteja i abrillantat de tot tipus de paviments. Neteja i manteniment de parquets, tarimes i terres sintètics

Per a la neteja i la recuperació de terres de fusta natural i sintètics, fem servir productes ecològics, baietes humides i aspiradores amb les quals a banda de netejar, evitem danys i protegim les superfícies més delicades.

Deixem qualsevol terra totalment net i li retornem el seu aspecte original. Polim, restaurem el mosaic hidràulic antic.

També realitzem neteges de paviments de granit, de marbre, de calcària, de rajoles ceràmiques, hidràuliques, de ciment i qualsevol altre terra tècnic.

Centres escolars i Institucions Públiques

Una bona higiene dels centres escolars és primordial tant per la tranquil·litat de familiars com de les persones que fan ús de les instal·lacions. A Neteges Bages organitzem plans de neteja i utilitzem productes adequats que ens permeten assegurar la desinfecció i salubritat dels espais.

Realitzem el manteniment i els serveis de neteja a ajuntaments, centres docents, llars d’infants, ludoteques, biblioteques, sales polivalents, pavellons esportius, centres i llars d’avis…

Ens adaptem als horaris dels centres educatius i de les Institucions Públiques per tal d’evitar possibles molèsties als usuaris dels espais.

Neteja de Pàrquings

Per fer la neteja de pàrquings es necessiten unes eines específiques i es requereix una gran dosi de perícia per part dels nostres tècnics.

Tenim molt present que les tasques de neteja no han de generar molèsties als usuaris de l’aparcament, ens adaptem al client i fem la nostra feina amb la màxima celeritat possible sense que això afecti els bons resultats de neteja.

Abans d’executar la nostra feina, fem un estudi previ de les instal·lacions per determinar un pla d’actuació. A Neteges Bages disposem de maquinària industrial diversa com: hidronetejadores, escombradores industrials, aspiradores industrials…

Posem a la teva disposició els nostres professionals, tots són de confiança i altament qualificades.

Acabats d'obra

El nostre equip humà està especialitzat i perfectament preparat per a dur a terme aquest tipus de servei.

Eliminem restes de ciment, pintura, silicona o altres residus, perquè disposem dels recursos necessaris per fer-ho. Fem servir productes específics  homologats i que faciliten el treball als nostres operaris.

Oferim serveis de neteja eficaços i en molt poc temps aconseguim una higienització impecable d’edificis, pisos i cases, restaurants, botigues, naus industrials o qualsevol classe de comerç o indústria.

Centres sanitaris, hospitals, clíniques, residències d'avis i centres de dia per a persones grans

A Neteges Bages tenim molt en compte la zona i la tipologia d’espais on desenvolupem les nostres tasques de neteja. Apliquem diferents tractaments, mètodes, productes específics i sistemes de treball destinats exclusivament a la neteja d’entorns hospitalaris.

Treballem amb baietes de microfibra humida i seguim la classificació establerta per l’OMS on es regula mitjançant per codis de colors els teixits destinats a la neteja de les diferents zones d’un entorn sanitari.

A Neteges Bages també realitzem controls de placa bacteriana, anàlisis microbiològiques de recomptes de bacteris aerobis, enterobacters, fongs i llevat.

Sector Químic-Farmacèutic

Realitzem treballs específics com nebulitzacions i esterilitzacions de sales blanques. Apliquem la tecnologia més actual i utilitzem productes de neteja específics.

Seguim processos de treball supervisats, utilitzem maquinària de neteja d’última generació i seguim els procediments de normalització de treball (PNT) i de les normes GMP’S.

Tots els tècnics de Neteges Bages estan formats per poder a dur a terme aquests tipus de treballs específics i, a més a més, es mantenen en un constant reciclatge formatiu.

Amb els nostres serveis milloraràs la teva qualitat de vida i t’estalviaràs temps i esforços innecessaris.

Complexos Esportius

A Neteges Bages comptem amb un departament especialitzat en la neteja de complexos esportius. Proveïm als centres on treballem de maquinària, productes i útils d’alta tecnologia per tal de dur a terme una impecable higienització.

Realitzem controls microbiològics regulars en les zones més crítiques de les instal·lacions, com per exemple: els lavabos, les dutxes o els vestuaris.

Programem les nostres tasques de neteja perquè no interfereixin en la dinàmica dels usuaris ni de les instal·lacions en les quals intervenim.

Neteges de conductes d’extracció d’aires condicionats i xemeneies

A Neteges Bages emprem la maquinària més moderna per poder garantir una neteja perfecta i l’òptima desinfecció dels conductes d’extraccions de fums i greixos de cuines i xemeneies.

Realitzem el manteniment dels aires condicionats i de les bombes de fred i calor, a més a més, a Neteges Bages mesurem la qualitat de l’aire dels espais interiors perquè coneixem la normativa vigent sobre la qualitat de l’aire en l’espai laboral.

Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que hi esteu d'acord.