Prevenció de Riscos Laborals

Treballem per a garantir la seguretat i la salut del nostre equip.

No n’hi ha prou en generar processos i serveis segurs. A Neteges Bages vetllem per la seguretat i la qualitat de la vida laboral de totes les persones que treballen amb nosaltres.

Amb la implantació d’un acurat Sistema de Gestió Integrada de Prevencions de Riscos Laborals ens assegurem que s’acompleixin totes les lleis i normatives en matèria de Seguretat i Salut Laboral.

A Neteges Bages entenem que la qualitat dels nostres serveis passa per la prèvia conscienciació sobre la seguretat de les persones que treballen amb nosaltres.

Motivació i Resolució de conflictes

Una bona entesa passa per la  predisposició a mantenir una bona comunicació fluida a través de la qual es puguin exposar i intercanviar diferents opinions i punts de vista. Per a nosaltres, la capacitat de negociació és tan important com l’empatia, per això hem creat la figura del Responsable o Cap d’Equip, un càrrec que té la funció d’estar en constant contacte amb el personal de l’empresa, alhora que s’encarrega de vetllar pel seu benestar.

Resolució d’incidències

L’estructura de Neteges Bages està pensada perquè en cap moment s’interrompi la comunicació entre el client i l’empresa, per això el nostre equip de Supervisors vetlla per la qualitat de les actuacions i el seguiment dels nostres serveis i alhora, permet solucionar amb la màxima eficàcia qualsevol incidència que pugui sorgir.

Gràcies al departament de Recursos Humans, tenim una capacitat de resposta àgil i resolutiva. A Neteges Bages estem preparats per afrontar qualsevol contratemps que pugui sorgir abans, durant o després de la nostra intervenció.

Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que hi esteu d'acord.