Avantatges de contractar els serveis de neteja industrial

Avantatges de contractar els serveis de neteja industrial

Avantatges de contractar els serveis de neteja industrial 2560 1706 Neteges Bages

Mantenir el lloc de treball net és una forma molt saludable de relacionar-te amb el teu espai laboral, ja que és fonamental per a tenir cura tant del teu benestar físic i mental, com la dels teus treballadors. Avui en dia està totalment probat que el fet de mantenir l’espai de treball en perfectes condicions higièniques, contribueix a una millora de l’ambient laboral. Desde Neteges Bages t’expliquem els beneficis de contractar el nostres serveis de neteja industrial.

A Neteges Bages som conscients de la necessitat de mantenir l’entorn laboral en perfectes condicions higièniques, per això posem a la teva disposició una gran varietat de serveis, ja que treballem a la recerca de la màxima personalització. A més a més, abans de començar una feina determinada, els nostres professionals realitzen un estudi exhaustiu amb la finalitat d’analitzar quins són els aspectes imprescindibles que s’han de tractar, perquè sabem que cada empresa és un món.

Un espai de treball net contribueix en un bon ambient laboral

A Neteges Bages comptem amb diversos serveis de neteja professional. A continuació et donem alguns consells perquè la teva empresa sigui saludable:

Neteja regular

Assegura’t de que el teu espai laboral es netegi amb regularitat, posa especial atenció a les àrees d’alt contacte com:

  • Els poms de les portes.
  • Els teclats dels ordinadors.
  • Els telèfons.
  • Els lavabos i vestuaris.
  • Les zones comunes com (menjador, cafeteria, sala de reunions…).

Bona ventilació

Una ventilació apropiada ajuda a eliminar els contaminants de l’aire interior.

Cal Conscienciar es persones de la teva empresa que és imprescindible mantenir l’aire fresc, ja que aquest gest, pot reduir significativament les malalties en general.

Llum natural

L’exposició a la llum natural ajuda a regular els ritmes circadiaris i a millorar l’estat d’ànim de les persones. Per tant, assegura’t de què els espais de treball rebin la llum apropiada.

Ergonomia

La implementació de pràctiques ergonòmiques, com escriptoris i cadires ajustables, poden ajudar a reduir el risc de lesions i molèsties musculars i també òssies.

Control de plagues

Les plagues de ratolins, escarabats i insectes poden transmetre malalties. Per això, a més a més d’establir un control de plagues amb una empresa especialitzada, és imprescindible contractar una empresa de neteja professional.

A Neteges Bages estem preparats per a dur a terme un servei de neteja constant i en profunditat, a l’hora que els nostres experts en neteja s’encarreguen de dur a terme regularment una inspecció exhaustiva de la situació i de les necessitats de cada client amb la finalitat d’aconseguir un servei de neteja industrial excel·lent.

Gestió de productes químics

L’ús i l’emmagatzematge de productes químics s’ha de controlar molt rigorosament. Cada vegada és més important minimitzar l’exposició i la prevenció d’accidents.

A Neteges Bages som conscients de la cura del medi ambient i sempre que podem fem ús de productes de neteja ecològics.


Tenir clars aquests punts tant per part del client com del personal de la teva empresa, pot ajudar a crear un ambient de treball saludable i segur per a tots.

Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que hi esteu d'acord.