Les persones fan les empreses

Les persones fan les empreses

Les persones fan les empreses 1920 1555 Neteges Bages

Una empresa no pot desenvolupar-se ni créixer sense les persones, a Neteges Bages tenim molt clara aquesta màxima, per això al llarg de l’article d’avui ens centrarem en la importància i el sentit del departament de Recursos Humans.

Evolucionar significa tenir la capacitat d’alienar-se amb les persones


A Neteges Bages sempre hem pensat que per a evolucionar com a empresa és imprescindible tenir consciència d’equip.

Les empreses de neteja i de manteniment han demostrat que són indispensables per la seguretat de les persones, aquesta manera de pensar no és nova per nosaltres.

Posar de relleu el treball de les persones que fan la vida més fàcil a tota la comunitat s’hauria de fer més sovint, començant des de la mateixa empresa, una idea que des del departament de recursos humans de Neteges Bages intentem transmetre a cada una de les persones que treballa amb nosaltres, perquè no hi ha res més satisfactori que sentir-se valorat des de dins del lloc de treball de cadascú.

La integració, la salut, l’empatia i el reconeixement són alguns dels elements clau a Neteges Bages


El nostre compromís amb la societat i amb el nostre equip de treball neix del respecte envers les persones, heus ací que el reconeixement als treballadors i les treballadores de la nostra empresa de neteges sigui quelcom inquebrantable i indestructible, perquè tothom a la seva manera i des de la tasca que desenvolupa col·labora al fet que Neteges Bages evolucioni dia a dia.

Una de les formes de donar suport a tot el personal de l’empresa és oferint-los l’oportunitat de poder realitzar cursos de formació perquè puguin desenvolupar-se dins de l’empresa i tinguin l’opció d’ocupar un lloc de treball que s’adigui al seu talent.

Saber mirar per poder percebre el talent


Perquè una empresa creixi és imprescindible que les persones que formen part d’ella ocupin els llocs de treball per als quals són realment vàlids.

A Neteges Bages estem al dia dels diferents cursos de formació, a l’hora que estem al corrent dels diferents avenços en innovacions tecnològiques, ja estiguin relacionats amb maquinària específica per a la neteja industrial o professional, amb productes d’última generació o amb programes informàtics destinats a la gestió interna, perquè en darrer terme, l’objectiu primordial de Neteges Bages és poder oferir als nostres clients els millors serveis de neteja i de manteniment, per això sabem que és imprescindible el treball conscient com una de les vies a partir de les quals podem garantir un servei de neteja o de manteniment industrial segur i de qualitat.

A la recerca de l’excel·lència


A Neteges Bages perseguim l’excel·lència servei rere servei i alguna de les formes d’aconseguir-la és a través de la selecció de personal, de la formació continuada, d’una remuneració justa i de la capacitat de retenir el talent dins la nostra empresa, perquè més enllà de poder complir amb el nostre treball, volem generar una bona experiència de servei a tots els nostres clients.

Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que hi esteu d'acord.