La neteja, un aspecte fonamental pel control del Coronavirus

La neteja, un aspecte fonamental pel control del Coronavirus

La neteja, un aspecte fonamental pel control del Coronavirus 1920 1920 Neteges Bages

Sembla que la situació actual respecte la propagació del virus de la Covid-19 cada dia està més controlada, així i tot, és imprescindible que siguem conscients dels riscos i els perills que implica relaxar-nos a l’hora de prendre mesures de control per evitar que el virus s’escampi a través de superfícies contaminades, ja que aquest pot mantenir-se actiu de 2 hores a 9 dies depenent de la zona i la superfície en la qual es troba.

Al llarg d’aquest article t’explicarem quines són les mesures que des de Neteges Bages seguim per mantenir controlat el terrible virus.

Neteja i prevenció un fre contra la propagació de la Covid-19


La crisi sanitària que fa poc més d’un any va provocar un clima d’incertesa i por a tot el món segueix existint. La societat en general ha adoptat nous hàbits molt més saludables i noves formes de relacionar-nos entre nosaltres i amb l’entorn. En aquest punt, moltes empreses han necessitat recórrer als serveis de neteja professionals, ja que han convertit tot el que està relacionat amb la higiene i la desinfecció en una prioritat.

A Neteges Bages hem dedicat grans esforços per mantenir controlat el Coronavirus, per això des de l’inici de la pandèmia hem invertit en tecnologia, formació i en productes per a la desinfecció contra el virus.

Els nostres serveis de neteja i higienització estan garantits, perquè a Neteges Bages seguim els protocols de neteja pautats pel Ministeri de sanitat.

Estem especialitzats en serveis d’higienització i desinfecció anticovid per a empreses de tots els sectors


Segons les zones que es vulguin tractar i els objectius que es desitgin aconseguir, oferim diferents metodologies de treball. Totes les opcions de desinfecció que podem proposar-li destaquen per la seva eficiència, a més a més, els productes que utilitzem per a la desinfecció són respectuosos amb el medi ambient.

Els nostres mètodes i recursos per una desinfecció segura


A Neteges Bages realitzem un estudi complet de la zona a tractar abans d’aplicar qualsevol pla de desinfecció, perquè cada client té unes necessitats concretes. Ens caracteritza el nostre tracte personalitzat i proper amb totes les empreses que ens contracten.

Els nostres serveis

Posem la nostra experiència i tots els nostres recursos al teu abast.


  • Higienització per nebulitzador
    Es tracta d’una opció molt eficaç. Mitjançant l’ús d’una tecnologia en concret dispersem de manera uniforme sobre la zona a tractar minúscules partícules desinfectants que romanen en l’ambient fins a la seva dispersió total. La desinfecció amb nebulitzador ens permet abordar zones molt àmplies en molt poc temps. Aquesta tècnica s’ha de realitzar periòdicament.
  • Desinfecció amb polvoritzador electroestàtic
    El polvoritzador és fonamental per poder realitzar una neteja total de qualsevol tipus de superfície. Aquesta tecnologia té la particularitat d’afegir una càrrega elèctrica a les gotes desinfectants que, a l’hora actuen com un imant a l’adherir-se la superfície en concret.
  • Aigua ionitzada, respecte al medi ambient, higiene total
    És una barreja d’aigua amb sal que amb l’aparell i a través d’un fenomen electroquímic, transforma l’aigua en un desinfectant totalment natural amb un poder de desinfecció 80 vegades més potent que altres productes comuns de neteja.

Inverteix en salut i aconsegueix un entorn laboral més segur.

Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que hi esteu d'acord.