Neteges Bages, 40 anys treballant per donar els millors serveis de neteja

Neteges Bages, 40 anys treballant per donar els millors serveis de neteja

Neteges Bages, 40 anys treballant per donar els millors serveis de neteja 1920 960 Neteges Bages

Neteges Bages, 40 anys treballant per donar els millors serveis de neteja

A Neteges Bages ens sentim orgullosos de poder commemorar quatre dècades brindant els millors serveis de neteja professional donant el millor de nosaltres projecte rere projecte.

Des dels nostres inicis ens hem compromès amb l’excel·lència, la innovació i la satisfacció del client. Els nostres 40 anys d’experiència no només ens han convertit en líders del sector de neteja professional a la comarca del Bages, també ens han permès forjar relacions sòlides i duradores amb els nostres clients i col·laboradors.

Al llarg de tots aquests anys, hem enfrontat desafiaments canviants, hem crescut juntament amb les necessitats dels nostres clients, hem estat molt conscients de les necessitats de la societat a cada moment. Junts hem superat, probablement, una de les pitjors èpoques de les nostres vides amb la pandèmia del coronavirus i #NetegesBages ens vam mantenir en peu col·laborant en tot el que vam poder, aprenent sobre la marxa i incorporant tècniques, hàbits i productes nous a la nostra metodologia de treball. I és que, a Neteges Bages sempre hem anat a la recerca de la millora contínua, ens hem esforçat per estar al dia de les últimes tendències, tecnologies i productes de neteja, per això no hem dubtat a adaptar-nos a totes les situacions, empreses i persones.

Cada projecte, cada col·laboració i cada èxit aconseguit durant aquests 40 anys han fet que no només creixem com a empresa, també com a persones i equip. Volem agraïr als nostres apreciats clients la seva confiança, així com al nostre talentós equip el compromís i la passió amb què treballen per oferir serveis de gran qualitat.

A Neteges Bages volem continuar creixent amb il·lusió i enfocament sense perdre de vista la nostra missió que és oferir solucions en neteja oferint els millors serveis de neteja professionals d’altíssima qualitat.

Continuarem treballant de valent per continuar creixent molt més!

Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que hi esteu d'acord.