POLÍTICA DE PRIVACITAT

Aquesta política de privacitat regula la recollida i el tractament de les dades personals que vostè entrega quan accedeix a la nostra web i navega a través d’ella.

Aquestes dades es redueixen a la seva identitat i al seu correu electrònic, que seran incorporats a la base de dades d’Innovació i Tècniques de Conservació S.A. quan accedeixi a la web Neteges Bages o en el moment que ens enviï un correu electrònic.

Aquestes dades seran tractades per atendre les seves consultes, conèixer els seus hàbits de navegació, millorar l’experiència de navegació en la web i enviar-li informacions sobre els serveis de l’empresa.

Aquesta web disposa de tecnologia per a implantar i emmagatzemar cookies, informació de les quals es tractarà posteriorment.

Acceptant la present política de privacitat vostè dóna permís expressament a l’enviament de publicitat pròpia amb la finalitat d’informar-lo dels nostres productes i serveis.

Les seves dades personals no seran comunicades ni cedides a terceres persones, però les dades que no tinguin la consideració de personals sí que podran ser cedides a tercers i comercialitzades per l’empresa.

Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació al tractament i portabilitat respecte a les seves dades personals davant el Responsable del tractament, que és Innovació i Tècniques de Conservació S.A, amb direcció en C/ Jorbetes, 36, baixos, 08421 Manresa i e-mail nbages@netegesbages.com aportant una fotocòpia d’un document que l’identifiqui per correu ordinari, enviant una carta per correu ordinari o bé per correu electrònic a l’atenció del Responsable, en qualsevol de les adreces abans esmentades.

Si considera que no hem respectat els seus drets pot exercir el seu dret de reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).