NOTICIES

Ajuntament d’Esparreguera 1280 851 admin

Ajuntament d’Esparreguera

Innovació i Tècniques de Conservació S.A. ha estat seleccionada com a adjudicatària del contracte per al servei de neteja de les Dependències Esportives Municipals de l’Ajuntament d’Esparreguera, en aquest cas, de la Piscina coberta Can Pasqual i del Pavelló Municipal d’Esports El Castell.

Innovació i Tècniques de Conservació renova contracte amb la Tresoreria General de la Seguretat Social de Lleida 750 500 admin

Innovació i Tècniques de Conservació renova contracte amb la Tresoreria General de la Seguretat Social de Lleida

Després de participar en la licitació per al servei de neteja de la Tresoreria General de la Seguretat Social de Lleida, Innovació i Tècniques de Conservació S.A. ha estat seleccionada, un altre any, com a adjudicatària del contracte.

Instal·lacions Esportives 800 600 admin

Instal·lacions Esportives

Innovació i Tècniques de Conservació S.A. ha estat seleccionada com a adjudicatària del contracte per al servei de neteges de les Instalacions Esportives Municipals de Calaf.

Ajuntament de Monistrol de Montserrat 2048 1536 admin

Ajuntament de Monistrol de Montserrat

Innovació i Tècniques de Conservació S.A. ha estat seleccionada com a adjudicatària del contracte per al servei de neteja de les Dependències Municipals de l’Ajuntament de MNonistrol de Montserrat.

Ajuntament d’Avinyó 970 531 admin

Ajuntament d’Avinyó

Innovació i Tècniques de Conservació S.A. ha estat seleccionada com a adjudicatària del contracte per al servei de neteja de les Dependències Municipals de l’Ajuntament d’Avinyó.

Institut Josep Vallverdú 2048 1356 admin

Institut Josep Vallverdú

Innovació i Tècniques de Conservació S.A. ha estat seleccionada com a adjudicatària del contracte per al servei de neteja de l’Institut Josep Vallverdú de Borges Blanques, Lleida.

Institut Cal Gravat 960 640 admin

Institut Cal Gravat

Innovació i Tècniques de Conservació S.A. ha estat seleccionada com a adjudicatària del contracte per al servei de neteja de l’Institut Cal Gravat de Manresa.

Institut Andreu Nin del Vendrell 753 291 admin

Institut Andreu Nin del Vendrell

Innovació i Tècniques de Conservació S.A. ha estat seleccionada com a adjudicatària del contracte per al servei de neteja de l’institut Andreu Nin del Vendrell.