NOTICIES

Instal·lacions Esportives 800 600 admin

Instal·lacions Esportives

Innovació i Tècniques de Conservació S.A. ha estat seleccionada com a adjudicatària del contracte per al servei de neteges de les Instalacions Esportives Municipals de Calaf.

Ajuntament de Monistrol de Montserrat 2048 1536 admin

Ajuntament de Monistrol de Montserrat

Innovació i Tècniques de Conservació S.A. ha estat seleccionada com a adjudicatària del contracte per al servei de neteja de les Dependències Municipals de l’Ajuntament de MNonistrol de Montserrat.

Ajuntament d’Avinyó 970 531 admin

Ajuntament d’Avinyó

Innovació i Tècniques de Conservació S.A. ha estat seleccionada com a adjudicatària del contracte per al servei de neteja de les Dependències Municipals de l’Ajuntament d’Avinyó.

Institut Josep Vallverdú 2048 1356 admin

Institut Josep Vallverdú

Innovació i Tècniques de Conservació S.A. ha estat seleccionada com a adjudicatària del contracte per al servei de neteja de l’Institut Josep Vallverdú de Borges Blanques, Lleida.

Institut Cal Gravat 960 640 admin

Institut Cal Gravat

Innovació i Tècniques de Conservació S.A. ha estat seleccionada com a adjudicatària del contracte per al servei de neteja de l’Institut Cal Gravat de Manresa.

Institut Andreu Nin del Vendrell 753 291 admin

Institut Andreu Nin del Vendrell

Innovació i Tècniques de Conservació S.A. ha estat seleccionada com a adjudicatària del contracte per al servei de neteja de l’institut Andreu Nin del Vendrell.